El delegat territorial de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, visita l’Ametlla de Mar per avaluar els desperfectes del temporal

Comparteix

La visita, que s’ha fet juntament amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni i el director d’Interior de les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, ha consistit en l’avaluació dels danys provocats pel fort temporal al municipi.

Aquest dijous al matí, el delegat territorial del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, juntament amb el director d’Interior de les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, han visitat l’Ametlla de Mar per avaluar els danys i desperfectes que va deixar el fort temporal al municipi.

La visita s’ha iniciat a l’Ajuntament on s’han reunit amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, per posar damunt la taula tots aquests efectes causats pels possibles tornados que van tenir lloc, dimarts al migdia, a diferents zones del municipi. Seguidament, s’han desplaçat a una de les zones afectades, la urbanització de les Roques Daurades, per veure insitu la magnitud dels danys.

El delegat territorial del govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, explica que s’ha pogut constatar que hi ha una afectació important.

Per la seva banda, el director d’Interior de les Terres de l’Ebre, Miquel Alonso, remarca que la valoració dels danys es traslladarà als diferents departaments de la Generalitat.

Per últim, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, subratlla que l’objectiu principal és aconseguir tots els recursos possibles per donar suport a tots els veïns afectats i normalitzar la situació.

A banda, aquest dijous, s’ha fet una captura aèria mitjançant un dron que servirà per tenir una visió global de la magnitud de les destrosses.

Comparteix