Dolça de les Tàpies, aposta teatral del Grup Escènic de la S.C.E.R per dissabte

Comparteix

Dissabte a les 19 h a la Sala de la S.C.E.R.

El Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar tornarà a representar aquest dissabte Dolça de les Tàpies, obra de Carles Valls que fou estrenada el passat mes de març, protagonitzada per Gessamí Margalef.

Els amants del teatre tenen aquest dissabte a les 19 h una cita a la Sala de la Societat. L’obra, representada per una sola actriu, Gessamí Margalef, és filla de les restriccions Covid, doncs va ser representada i assajada en un moment en què les restriccions no permetien l’excessiva presència d’actors a sobre de l’escenari. No és una obra còmica tot i que té passatges irònics que arranquen les rialles dels presents i va destinada a un públic adult.

Dolça de les Tàpies és l’aposta del Grup Escènic de la Societat, per fer arribar el teatre al públic calero, just unes setmanes abans de Nadal i havent sortit del pitjor de les restriccions per la pandèmia. Dolça de les Tàpies ha estat representada amb gran èxit també a Tivenys i Montblanc i pròximament es farà a Mora d’Ebre.

Josep Tomàs Margalef és un dels directors del Grup Escènic de la Societat.

El Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar està assajant cinc obres de manera simultània. Entre els projectes pròxims destaca la representació que faran de nou de l’obra infantil El Peix Irisat el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre. El 18 de desembre es representarà Catalans a la Romana, estrenada a la Candelera de 2020 i per la Candelera 2022 recuperaran l’obra El Florido Pensil, no hablaré en classe, quinze anys després d’haver-la estrenat per primera vegada.

Comparteix