S’instal·la un radar de control de velocitat a l’accés de l’Ametlla de Mar direcció a la Part de Cala

Comparteix

Ara per ara, el radar és informatiu: avisa si la velocitat a la qual s’està circulant és l’adequada.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha instal·lat un radar informatiu lluminós a l’entrada del municipi direcció a la Part de Cala per evitar l’excés de velocitat i millorar la seguretat viària d’aquest punt. El panell informa de la velocitat dels vehicles que s’ha de mantenir al nucli urbà, ara de 30 km/h.

Amb l’objectiu de controlar el compliment de la limitació de velocitat de 30 km/h als carrers del nucli urbà, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha instal·lat un nou radar informatiu a l’accés del municipi per la bàscula municipal direcció a la Part de Cala, abans de passar per sota el pont de la via del tren. El radar és mòbil i s’anirà movent a diferents punts del municipi.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, apunta que el punt on ara està situat el radar és una zona amb cert risc viari, perquè hi passen molts vianants, molts d’ells escolars.

De moment, el panell és informatiu, la seva funció és fer arribar mitjançant una pantalla un missatge d’alerta a les persones conductores quan se superen els límits de velocitat i prevenir els accidents de circulació. El sistema també disposa d’un software que permet enregistrar la velocitat dels vehicles i analitzar les dades per establir mesures correctores en cas necessari. De fet, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana s’avaluarà i s’implantaran mesures sancionadores a aquells que no respectin la normativa de circulació.

Comparteix