L’Ametlla de Mar assoleix el repte de sumar quilòmetres per la Marató de TV3

Comparteix

Més d’una cinquantena de persones van participar en aquesta acció solidària, sota el clam ‘Camí a Lloret’, per donar visibilitat al Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc a Lloret de Mar el proper 24 i 25 de novembre.

Més d’una cinquantena de persones van sortir a navegar, aquest dissabte, per una bona causa i per donar visibilitat al turisme esportiu. Es tracta de l’acció solidària ‘Camí a Lloret’ en la qual han participat diferents destinacions certificades amb la Marca Turisme Esportiu atorgada per l’Agència Catalana de Turisme, entre elles l’Ametlla de Mar. L’activitat ha donat el tret de sortida al I Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

La platja de l’Alguer es va omplir dissabte de diverses embarcacions sostenibles com vaixells de vela, caiacs, muletes, paddle surfs o, fins i tot, bicicletes de mar. Des del més petit fins al més gran va poder gaudir de l’experiència de navegar per la mar amb aquest tipus d’embarcacions i va ajudar a aconseguir el repte de sumar els 200 km que representen la distància entre La Cala i Lloret de Mar.

Entre les diferents activitats realitzades als diferents municipis, l’Agència Catalana de Turisme, l’organisme impulsor de l’activitat, ha fet una aportació d’uns 3.000 euros.

La coordinadora de Turisme Esportiu de l’Àrea Municipal d’Esports, Tere Llambrich, en fa una bona valoració.

L’Ametlla de Mar és un dels 11 municipis catalans que compta amb certificat de destinació de Turisme Esportiu, concretament per la vela. Els 10 municipis restants també han fet activitats similars.

Comparteix