Nova jornada del futbol base amb sis partits a casa i tots dissabte

Comparteix

S’acosta una nova jornada pel futbol base de l’Ametlla de mar, en aquesta ocasió amb tots els equips jugant a casa.

El juvenil reprèn la competició després d’una jornada de descans i ho fa contra el Camarles, dissabte a les 16.30 h, un equip, que a priori, no ha de representar una gran complicació per a l’equip de Juanjo Balfegó, i menys, jugant a casa. El Camarles és 8è amb 3 punts i els caleros són líders empatats amb la Rapitenca B amb 11 punts.


Per la seva part el cadet també ve de descansar. Des de la 4a posició de la classificació amb 9 punts, l’equip d’Àlex Gómez jugarà dissabte a les 10.15 h a casa davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B, que és 7è amb 6 punts.

Quant a l’infantil, dimecres va perdre el partit que tenia ajornat davant de l’Ebre Escola per 4 a 1 i juga dissabte a les 15.00 h davant de La Sénia. L’equip de Xavi Borràs és 7è amb 9 punts i els de la Sénia, 9 s amb 11. Xavi Borràs és l’entrenador de l’equip.

Si parlem dels alevins, l’A, que juga a la 1a divisió, dissabte a les 12.00 h amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. L’equip d’Hèctor Benaiges, 10è amb un sol punt a la classificació, intentarà sumar la primera victòria davant d’un rival que és 9è amb dos punts més que els caleros. El B, que juga a la 3a divisió, descansa.


En futbol escolar, el Benjamí Llobarrets juga a les 10.15 h davant del Camarles Blau. I el Prebenjamí Seitonillos juga a les 12.15 h davant de l’Escola Delta Lila.

Comparteix