El filial juga aquest divendres a Sant Jaume sense confiances

Comparteix

El filial de la S.C.E.R està en 5a posició a la classificació.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar que juga a la 4a Catalana, disputarà la pròxima jornada aquest divendres a les 20.30 h al camp del Sant Jaume d’Enveja, cuer de la classificació amb només 3 punts.

Els caleros busquen refermar la seva posició entre els equips capdavanters. L’entrenador, Jordi Subirats confia a aconseguir la victòria, tot i que no vol confiances davant d’un equip que passa per problemes.

Els de l’Ametlla de Mar es posen a la 5a posició de la classificació amb 15 punts.

Victòria treballada per 3 a 2 amb l’Olímpic B

L’equip de futbol filial de La Cala va guanyar dissabte per 3 gols 2 dos davant de l’Olímpic Mora d’Ebre B en un bon partit dels caleros davant d’un rival que va a més tal com avança la lliga i que al final, va posar complicacions quan el marcador era favorable als locals per 3 a 0.

Els de l’Ametlla de Mar es van avançar amb un gol de l’Albert Borràs al minut 10 i van controlar el partit fins que Quintana abans del descans va fer el gol de la jornada pràcticament des del mig del camp. A la segona part i en una jugada confosa amb un jugador visitant a terra, Marc Pallarés va fer el 3 a 0. En una decisió de gran esportivitat, els caleros van deixar-se marcar el 3 a 1 sense oposar resistència, per cortesia i entenent la inferioritat visitant, que poc després faria el 3 a 2.

Comparteix