L’equip B del Club de Petanca Tres Cales retroba el camí de la victòria

Comparteix

El passat diumenge, l’equip B va guanyar 6 a 3 contra Camp Clar.

Pel contrari, l’equip A va perdre 1 a 8 contra l’Hort d’en Simó A.

L’equip B del Club de Petanca Tres Cales que milita a la 2a divisió, va recuperar diumenge el camí de la victòria, després d’algunes setmanes sense guanyar. Els de l’Ametlla de Mar es van imposar per 6 partides a 3 al Camp Clar, un dels equips més ben posicionats a la classificació, demostrant que aquest equip encara pot donar moltes alegries. L’equip B recuperarà algun lloc a la classificació. Antonio Cañadó, capità de l’equip mostra la seva satisfacció per la victòria.

Diumenge els caleros visiten les pistes de l’Hort d’en Simó B de Reus.

Per la seva part, l’equip A a la 1a divisió, va perdre de manera incontestable per 1 a 8 davant de l’Hort d’en Simó A de Reus amb qui estava empatat a punts. Pepe Risquez, capità de l’equip lamenta la derrota.

Diumenge l’equip A visitarà les pistes de la Plana Club Petanca de Vila-seca.

Comparteix