Espectacle familiar de titelles aquest diumenge a Marina Sant Jordi

Comparteix

Es tracta d’una proposta lúdica de l’associació Plans en Família, que anirà a càrrec de la Invisible Companyia de Titelles.


L’associació Plans en Família ha organitzat un espectacle de titelles, a càrrec de La Invisible Companyia de Titelles de Montroig del Camp, aquest diumenge 21 de novembre, al Port de Marina Sant Jordi. Un espectacle familiar dirigit especialment per a nens i nenes de 2 a 8 anys.

La història ‘Abiyoyo’ arriba aquest diumenge a l’Ametlla de Mar. Es tracta d’un conte sud-africà fet i explicat amb titelles, que ens parla sobre una tribu africana, un pare aficionat a la màgia i el seu fill que aprèn a tocar l’ukelele.

Una de les membres de la junta de l’associació, Eli Bonfill, anima a tothom a participar-hi i explica que l’associació vol reactivar les activitats després de la Covid-19.

L’activitat, que s’iniciarà a les 17.30 h de la tarda al Port de Marina Sant Jordi, serà gratuïta per a famílies sòcies i un cost de 3 euros per les no sòcies. Per participar-hi, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a associacioplansenfamilia@gmail.com.

Plans en Família és un grup format per famílies del municipi i del territori que neix el 2019 de la necessitat de compartir estones i vivències entre els diferents membres familiars.

Comparteix