Compra al comerç local i guanya 460 euros de premi

Comparteix

Des d’aquest dijous fins al 27 de novembre, fer una compra a un dels 23 establiments participants del municipi pot tenir premi.

Aquest dijous comença el Sorteig de Nadal de Comerç a través d’Instagram, que s’allargarà fins al 27 de novembre. És el tercer cop que s’aposta per aquesta iniciativa, amb l’objectiu de promocionar el comerç local de cara a les festes de Nadal. El guanyador tindrà 460 euros de premi per gastar a qualsevol de les 23 botigues col·laboradores.

Des d’aquest dijous comprar a les botigues de l’Ametlla de Mar pot tenir premi. La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme ha iniciat un sorteig on es convida a fer una compra a un dels 23 establiments participants del municipi, fer una fotografia i compartir-la a l’Instagram.

Per participar es pot fer de dues maneres diferents. La primera, publicar una foto com a client al perfil d’Instagram, fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga que s’ha fet la foto i a @ametllademarshopping, amb els 2 hashtag #AmetlladeMar i #AmetlladeMarShopping. La segona opció és publicant una story fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga, si és que té perfil a Instagram, i també a @ametllademarshopping.

Excepcionalment, a més, les persones que no tinguin perfil a Instagram, serà l’establiment on ha fet la compra l’encarregat de penjar la foto a l’story, indicant el nom del participant i etiquetant a @ametllademarshopping.

Els participants han de tenir el perfil públic i seguir a @ametllademarshopping. A cada participant se li adjudicarà un número per ordre cronològic de publicació: es pot publicar tantes fotos i stories com es vulgui, però sempre amb una compra diferent. Les fotografies es podran publicar fins a les 12 h del migdia del 27 de novembre.

Maite Boquera, la regidora de Turisme, Comerç i Civisme, explica que és una manera d’incentivar, reactivar i donar suport al comerç local.

Els establiments participants són els següents: Apareke’t Lluís Àngel, Arrans De Tap, Arrels Perruqueria, Beautybet, Cal Pastelero, Can Cisquillo Sabateria, Carmenblanchdesigns, Casa Consarnau, Celler de la Plaça, Confeccions Vila Callau, Esmeralda Regals, Estètica Elvira, Expert Serafí, Ferreteria Optimus, Forn Bomba, Llibreria Cipri, Llibreria Sant Jordi, Lluna Xics, Miraquecolchon.com, Neus Croissanteria, Òptica Punt Visual, Sports Àlex, Taty’s.

El sorteig es farà en directe pel perfil @ametllademarshopping el diumenge 5 de desembre a les 12 h del migdia, al Mercat de Nadal. El guanyador s’emportarà un txec-compra per valor de 460 € que podrà gastar de manera íntegra o parcial a qualsevol dels 23 comerços col·laboradors. El txec-compra tindrà validesa fins al 31 de març de 2022.

Comparteix