El 1r equip de La Cala s’oblida la bona imatge a Flix i perd a casa amb la Rapitenca B

Comparteix

Tot i l’esforç, el resultat del marcador va ser 1 a 2 contra la Rapitenca B.

El 1r equip de Futbol de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte a la tarda davant de la Rapitenca B per 1 gol a 2. Els caleros van mostrar la cara B i van deixar escapar tres punts importants a casa.

Els rapitencs ja es van avançar en el marcador a mitjans de la primera meitat, tot i que Luís Garcia, que marcava per segon partit consecutiu, establia l’empat poc després. Lluny de reaccionar, a la segona part, els de l’Ametlla de Mar no van saber trobar el camí, amb un futbol anàrquic en el qual tothom volia fer la guerra pel seu compte.

Una manca d’entesa a la defensa va permetre que de manera inversemblant, i després que la pilota toques al pal, els rapitencs fessin l’1 a 2 quan corria el minut 64 i a partir d’allí, més cor que cap en equip que va buscar l’empat amb desesperació però sense èxit. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els resultats de la jornada van afavorir els caleros, que només perden una posició en veure’s superats pels rapitencs. Ara són 8 s amb 7 punts, però ja molt lluny dels primers, tot i que encara queda molta lliga. En el pròxim partit visiten el camp del Corbera d’Ebre, un dels últims classificats.

Comparteix