Victòries de Cadet i Infantil i empat fora de casa del Juvenil en la jornada del futbol base

Comparteix

L’equip cadet i l’Infantil van guanyar els partits d’aquest cap de setmana.

El Juvenil i l’equip Aleví A van empatar; el primer a 1 gol, el segon a 3 gols.

L’equip Aleví B va perdre per 6 a 2 al camp de la Sénia.

El Juvenil de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va empatar a 1 gol al camp de l’Ascó, segon empat consecutiu dels caleros, que veien com els de la Ribera d’Ebre s’avançaven en el marcador, tot i que Sergi Soriano empataria el partit just abans del descans. L’equip calero va merèixer guanyar, però va acabar el partit amb set targetes grogues, un home menys per doble amonestació i l’expulsió amb roja directa de l’entrenador Juanjo Balfegó amb una qüestionable actitud de l’àrbitre de l’encontre. El Juvenil segueix líder amb 11 punts i el pròxim cap de setmana descansa.


Per la seva part l’equip cadet de l’ÀME de l’Ametlla de Mar va guanyar per 0 a 1 al camp del Gandesa. Amb un solitari gol de l’Àlex Estrada l’equip de l’Àlex Gómez va saber patir i aconseguir una treballada victòria. Amb aquesta tercera victòria en 5 partits, els caleros s’han posat 3 s a la classificació. El pròxim partit descansa. Àlex Gómez és l’entrenador de l’equip.


Quant a l’Infantil, va assolir una contundent victòria per 0 gols a 3 al camp de l’Ascó amb tres gols de Biel Bardí. Amb aquesta clara victòria els de l’Ametlla de Mar són 4 s a la classificació amb 9 punts i dissabte al matí rebran al líder l’Amposta.


Si parlem dels equips alevins, l’A que juga a la 1a divisió va sumar el primer punt del campionat en empatar a 3 gols al camp de l’Ascó amb gols d’Eric Moreno, Gorka Brull i Pau Safont, en un partit amb moltes alternances en el marcador. Hèctor Benaiges, entrenador de l’equip no va quedar gaire satisfet amb la feina dels caleros.


Mentrestant, el B que juga a la 3a divisió, va perdre per 6 a 2 al camp de la Sénia amb gols de Saad i Jofre Iruela.
Els partits del benjamí Llobarrets i Prebenjamí Seitonillos es van ajornar a causa del vent.

Comparteix