L’Ateneu Calero dedica el pròxim ‘domenge’ a la regressió del Delta

Comparteix

Aquest diumenge a les 12h al Centre d’Interpretació de la Pesca.

L’Ateneu Calero ha organitzat per aquest diumenge 7 de novembre a les 12.00 h, una nova edició de #losdomengesdelateneu, el cicle d’actes destinats a la promoció cultural i literària.

Sota el lema ‘Parlem de la regressió del Delta’ hi haurà una conferència a càrrec de Jordi Parés, membre de l’Associació Sediments. A l’acte, també es presentarà el llibre ‘Llums del Delta’, una publicació solidària amb treballs dels autors Mercè Amat, Júlia Badal, Jordi Margarit, Llorens Marín i el calero Àngel Callau. Tots els beneficis de la venda del llibre, que barreja camps com la poesia, la música o la fotografia, i està escrit en català i castellà, aniran destinats a l’Associació de ‘Sediments’.

El membre de l’Ateneu Calero, Enric Franch, remarca que «es tracta d’un tema molt important del territori».

L’acte tindrà lloc al Centre d’Interpretació de la Pesca, comptarà amb la benvinguda de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Jani Brull i la presentació de Ramon Masdeu de Linx Edicions.

Comparteix