La Cala guanya clarament a l’Amposta B per 4 gols a 0

El pròxim partit és dissabte al camp del Flix.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R. de L’Ametlla de Mar va guanyar per 4 gols a 0 a l’Amposta B en partit disputat a casa, corresponent a la 5a jornada del Campionat de Lliga de la 3a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar van encarar molt aviat el partit amb dos gols de Jordi Callau entre els minuts 5 i 7, que haguessin pogut ser tres si en una tercera jugada la pilota no va al pal. A partir d’allí, el partit va ser molt plàcid pels de l’Ametlla de Mar que van controlar el partit en tot moment.

A la mitja hora de partit, Marc Brull va establir el 3 a 0 amb el que es va arribar al descans. A la segona part l’entrenador va moure la banqueta donant minuts als convocats, sense que el rival pogués aixecar el cap.

Guillem Curto, procedent del filial, va establir el 4 a 0 definitiu en el minut 80.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.

Ara els caleros s’han situat a la 7a posició de la classificació amb 6 punts i dissabte els caleros visiten el camp del Flix, 4t classificat.