Nova victòria del filial de La Cala que continua progressant

El filial de la S.C.E.R aconsegueix una nova victòria quedant-se a tres punts dels líders.

El filial de La Cala a la 4a Catalana va guanyar dissabte per 2 a 0 a La Galera i segueixen fent mèrits i esforços per atansar-se als primers classificats.

Als caleros, els va costar obrir la llauna i fins a la meitat de la segona part, amb el primer gol de l’Enric Busquets, no es va poder posar per davant en el marcador. La classificació del rival feia preveure un partit més tranquil pels caleros, que fins al minut 81 no van aconseguir el gol de la tranquil·litat amb el doblet de Busquets.

El filial segueix la seva progressió i suma la tercera victòria de la temporada, mantenint el pols als primers classificats i trobant-se 7 s a només tres punts dels líders.

Jordi Subirats To, és l’entrenador de l’equip.

Els caleros tornen a jugar a casa el pròxim partit. El seu rival serà La Cava B, cuer de la classificació.