Més d’un miler de menús s’han servit durant les Jornades del Peix de la Llotja i l’Arrossejat

Comparteix

Des de l’Àrea Municipal de Turisme celebren l’èxit d’aquesta edició.

El peix capturat diàriament pels pescadors caleros que es porta a la llotja, i el plat per excel·lència de la cuina marinera de l’Ametlla de Mar han estat els elements vertebradors d’aquestes jornades, que s’han desenvolupat entre el 8 i al 17 d’octubre al municipi.

Les Jornades van finalitzar amb un total de 1.380 menús gastronòmics servits als diferents restaurants participants del municipi. Es tracta d’una xifra molt positiva que supera fins i tot edicions celebrades abans de la pandèmia.

Maite Boquera és la regidora de Turisme de l‘Ametlla de Mar.

Aquestes són les últimes jornades de l’any.  Ara la regidoria ja treballa amb la mirada posada al 2022 amb la voluntat de continuar desestacionalitzant l’oferta turística al municipi amb aquests esdeveniments gastronòmics.

Comparteix