8 podis del Club de Patinatge a la 3a fase del Campionat Interclubs

Comparteix

Nerea Bertomeu, monitora del club, està molt satisfeta pels resultats del passat diumenge.

El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar va assolir vuit podis en la seva participació en la 3a fase del Campionat Interclubs celebrat a Riudoms. Ara caldrà esperar el tall que en farà la federació per conèixer les patinadores que podran accedir a la final interclubs que tindrà lloc a primers de desembre.

Xènia Cèsar i Carla Monforte van assolir les primeres posicions en els nivells 2 i 1 respectivament, mentre que Daniela Perez en Nivell 1, Itzíar Monedero en Nivell 3, Paula Serrano en Nivell 4, Gina Monforte en Nivell 5 i Hannah Pallarés en Nivell 6 van aconseguir la segona posició. A més, Abril Gonzalvo en Nivell 2 va pujar al tercer lloc.

Nerea Bertomeu va parlar de la millora.

La pròxima competició amb presència calera serà la Copa Tardor classificatòria per a la Copa Catalana, que tindrà lloc a Tarragona el 30 i 31 d’octubre, per a la qual ja hi ha cinc patinadores classificades després del Campionat Territorial. Es tracta de Xènia César i Iris Aliau de Nivell D, Àngels Llaó de Nivell C, Paula Serrano de Nivell B, Laia Llambrich de Nivell A i Hannah Pallarés de Certificat.

Comparteix