El calero Joan Josep Callau finalitza amb èxit la Titan Desert

Comparteix

Joan Josep Callau ha acabat la Titan Desert a la 7a posició de la classificació final de la categoria Adventure i a la 161a posició de la general individual.

El biker calero Joan Josep Callau, va arribar divendres passat a la meta de la Titan Desert, completant així les sis etapes de la cursa. Callau va finalitzar la sisena i última etapa de la Titan Desert a la 8a posició de la categoria Adventure, que va transcórrer entre Erg Chebbi i Maadid de 74 quilòmetres. El de l’Ametlla de Mar ha acabat la Titan Desert a la 7a posició de la classificació final de la categoria Adventure i a la 161a posició de la general individual, entre els que s’hi compten els bikers professionals.

Finalment, Joan Josep Callau ha complert amb el seu objectiu de finalitzar la cursa en la seva primera participació. Dels prop de 600 participants que van prendre la sortida diumenge, només 288 han pogut arribar a la meta de Maadid.

Joan Josep Callau es mostra molt satisfet per haver pogut finalitzar.

La Titan Desert és una cursa extrema de BTT de 639 quilòmetres de recorregut pel desert del Marroc, repartits en sis etapes. A la categoria Adventure en la que ha competit Joan Josep Callau, no es permet cap suport extern, i els participants no poden rebre cap ajuda ni mecànica ni física durant tota la cursa.

Comparteix