La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar busca voluntaris

Comparteix

Els interessats s’han de dirigir a l’Ajuntament o s’han de posar en contacte amb els membres de la colla.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar ha fet una crida pública a tots aquells que puguin estar interessats a integrar-se a l’entitat. En els darrers mesos i a causa de la pandèmia, la Colla ha vist com els seus integrants disminuïen la ja minsa colla de geganters.

La recent participació dels gegants de l’Ametlla de Mar en dos trobades geganteres del territori han fet aflorar les dificultats que té la Colla Gegantera del municipi per treure els quatre gegants del poble.

La Colla va participar amb els quatre gegants a la Trobada de Tortosa Ciutat Gegantera de Catalunya i amb tres gegants a la Trobada de La Ràpita, tot i que ho va fer sense que els geganters tinguessin cap relleu.

Rosa Cardona, membre de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar, explica que van poder complir amb el compromís, perquè la cercavila va ser curta.

Cardona explica que necessiten la participació de més gent i que els que ho vulguin provar, segur que queden atrapats per aquesta afició.

Els interessats s’han de dirigir a l’Ajuntament o s’han de posar en contacte amb els membres de la colla. Actualment, l’Ametlla de Mar disposa de quatre gegants, Pere i la Candela, Sant Jordi i el Drac.

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar ja està parlant amb altres colles de Catalunya, amb l’objectiu que siguin presents a la Trobada de Gegants que tindrà lloc la pròxima Festa Major de la Candelera.

Comparteix