Jornada del futbol base amb un La Cala-Jesús i Maria de categoria juvenil

Comparteix

Aquest dissabte a les 11 h, el futbol base de l’Ametlla de Mar juga contra el Jesús i Maria.

El futbol base federat de l’Ametlla de Mar va començar la lliga el passat cap de setmana, i ho va fer amb victòries importants del Juvenil a Ulldecona i l’Infantil a Mora d’Ebre, i una derrota del Cadet a Batea.

El Juvenil va guanyar per 1 a 2 a un molt bon Ulldecona i aquesta setmana, rep a casa dissabte a les 11 del matí al Jesús i Maria. Per la seva part, el Cadet, que s’estrenava després d’un any d’absència, perdia a Batea per 5 gols a 1. Aquest diumenge a les 10.30 h del matí, juga a Mora la Nova. Quant a l’Infantil, va guanyar per 1 gol a 6 al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre. Diumenge a les 16 h juga al camp de la Rapitenca B.

Els que finalment no debutaran seran els equips alevins que han hagut d’ajornar els seus partits en haver classes de l’escola confinades.

També juga el Prebenjamí Seitonillos, dissabte a les 11 h a casa davant del Tortosa Ebre.

Comparteix