El Gandesa, una bona pedra de toc per al 1r equip de la Cala

Comparteix

Aquest dissabte a les 17.30 h, el primer equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga contra el Gandesa.


El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 17.30 h a casa davant del Gandesa, un dels equips que a priori surt com a favorit per assolir l’ascens a la categoria.


Els de la Terra Alta han guanyat de moment els dos partits disputats, mentre que els caleros van guanyar el primer davant del Jesús i Maria, però van perdre immerescudament al camp de la Cava.

A més, la tornada de l’exentrenador calero, Ivan Romeu, actualment a la banqueta del Gandesa, suposarà un altre dels al·licients del partit.

El partit servirà per comprovar el potencial dels de l’Ametlla de Mar i una bona pedra de toc per saber quines poden ser les aspiracions dels caleros en aquesta lliga.


Mereixien més al camp de la Cava


El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge a la tarda per 2 gols a 1 al camp de la Cava. Els caleros van merèixer molt més d’un partit que van controlar en bona part. Tot i que la manca de punteria en les ocasions disposades va acabar condemnant-los.


Els caleros van marxar del camp de la Cava amb una derrota, però amb la sensació d’haver pogut treure molt més davant d’un equip cridat a ser un dels aspirants al campionat de lliga.

Comparteix