‘El viatge de la Bruna’ protagonitza el segon ‘domenge de l’Ateneu’

Comparteix

La cita cultural serà diumenge a les 12 h al CIP.

L’Ateneu Calero continua amb els diumenges de cultura. Aquest diumenge tindrà lloc la presentació del llibre infantil ‘El viatge de la Bruna’ de Montse Pallarés. Es tracta d’un conte que fa un recorregut intergeneracional dels Pirineus fins al Delta de l’Ebre.

Escrit, il·lustrat i protagonitzat per tres generacions de dones d’una mateixa família, ‘El viatge de la Bruna’ és un llibre infantil elaborat a sis mans per l’escriptora Montse Pallarès i la seva filla, la il·lustradora Cinta Ramos.

La història narra el viatge que fa la mateixa Bruna qui, nascuda entre les muntanyes dels Pirineus, creua el país per conèixer les seves arrels familiars a les Terres de l’Ebre sense saber que, a la vegada, hi descobrirà un racó de món amb una realitat que no la deixarà indiferent.

Enric Franch és membre de l’entitat.

En aquesta cita, a banda de la presentació del llibre, també tindrà lloc un taller de dibuix a càrrec de David Rivera.

Comparteix