El filial juga a Tivenys amb la moral pels núvols

Comparteix

Aquest dissabte a les 16h el filial de la S.C.E.R DE l’Ametlla de Mar contra el Tivenys.

El filial de la S.C.E.R DE l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 16,00 h al camp del Tivenys. Els caleros viatgen amb la moral pels núvols, després d’haver derrotat amb claredat al Gandesa B en l’últim partit.

La dificultat afegida de trobar-se amb un camp de terra, no impedeix que els caleros vulguin la victòria davant d’un rival directe per atansar-se a la zona alta de la classificació.

El filial és 6è a la classificació amb set punts, els mateixos que el Tivenys, que és 5è, i a 3 punts del Xerta que és el líder.

Gran victòria davant del líder

El filial de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar va passar per damunt del filial del Gandesa. Els caleros van ser molt superiors i van jugar molt millor que els de la Terra Alta, que arribaven al partit com a líders imbatuts. Tot i el gol inicial dels visitants, els de l’Ametlla de Mar van buscar la porteria des del primer minut. Albert Bouzas posava l’empat en el marcador abans del descans i a la segona part el mateix jugador establia el 2 a 1.

Un gran gol d’Àlex Núñez donava la tranquil·litat als caleros a 10 minuts del final just quan el Gandesa B insistia més, en un partit que va acabar 3 a 1, però en el qual els de l’Ametlla de Mar van poder marcar més gols.

Comparteix