El filial s’imposa al líder el Gandesa B a la 4a Catalana

Comparteix

El filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar 3 a 1 al Gandesa B.

El filial de la S.C.E.R DE L’Ametlla de Mar va passar per damunt del filial del Gandesa. Els caleros van ser molt superiors i van jugar molt millor que els de la Terra Alta, que arribaven al partit com a líders imbatuts. Tot i el gol inicial dels visitants, els de l’Ametlla de Mar van buscar la porteria des del primer minut. Albert Bouzas posava l’empat en el marcador abans del descans i a la segona part el mateix jugador establia el 2 a 1.

Un gran gol d’Àlex Núñez donava la tranquil·litat als caleros a 10 minuts del final just quan el Gandesa B insistia més,  en un partit que va acabar 3 a 1, però en el qual els de l’Ametlla de Mar van poder marcar més gols.

Ara els caleros se situen a la 6a posició amb 7 punts, a tres punts del nou líder que és el Xerta.

Jordi Subirats és l’entrenador de l’equip filial.

Comparteix