El 1r equip de la Cala mereix més al camp de la Cava

Tot i l’esforç de l’equip, el resultat del marcador va ser de 2 a 1 al camp de la Cava.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre ahir a la tarda per 2 gols a 1 al camp de la Cava. Els caleros van merèixer molt més d’un partit que van controlar en bona part. Tot i que la manca de punteria en les ocasions disposades va acabar condemnant-los.

Els de l’Ametlla de Mar van avançar-se en el marcador al minut 6 gràcies al llançament d’un clar penal, que va convertir Marc Brull, tot i que abans d’arribar al descans, empatarien els caveros.

Va ser un partit que es va jugar de tut a tu i on els de l’Ametlla de Mar van poder decantar el partit a favor seu, tot i que sèrie l’equip local el que marcaria en el minut 51. Amb el 2 a 1 en el marcador, els caleros van seguir tenint opcions i oportunitats, però sense punteria.

Els caleros van marxar del camp de la Cava amb una derrota però amb la sensació d’haver pogut treure molt més davant d’un equip cridat a ser un dels aspirants al campionat de lliga.

Xavi Subirats és l’entrenador de l’equip.