Comença amb força la temporada del teatre calero

Comparteix

Tot i que finalment, aquest dissabte no s’estrenarà l’obra prevista ‘El Peix Irisat‘ per motius externs d’última hora, el grup de teatre calero està preparant una temporada amb moltes representacions.

El Grup Escènic de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar s’ha vist obligat a suspendre l’obra familiar ‘El Peix Irisat’, que donava el tret de sortida a la resta de representacions que ha previst en els pròxims mesos. Els pròxims dies, anunciarà nova data d’aquesta obra, mentrestant continua assajant amb altres obres previstes.

Aprofitant l’alleugeriment de les mesures anticovid, el Grup Escènic ha recuperat l’activitat i ho ha fet de manera frenètica, ja que a hores d’ara es troba assajant fins a quatre obres de manera simultània, implicant a una trentena d’actors, fet que ajuda a la cohesió del grup. Josep Tomàs Margalef és codirector del grup.S’ha recuperat ‘Catalans a la Romana’, estrenada la Candelera de 2020 i ja representada a la Cala, Mora d’Ebre, Benissanet i el Perelló, la qual hi ha la intenció de representar-la a voltes de Nadal al poble i fer-la córrer per fora.
També s’assaja ‘la Dolça les Tàpies’, estrenada aquest any, fet que en haver-hi només una actriu a sobre de l’escenari, es complia amb les normes Covid. L’obra també es podria representar al poble per Nadal. De fet, el 23 d’octubre es representarà a Montblanc.


Pensant en la Candelera, es recupera l’exitosa obra ‘No hablaré en clase, mi florido pensil’, que quinze anys després representaran la major part dels mateixos actors que la van estrenar.


De cara al mes d’abril, amb la intenció de representar-la durant la Mostra de teatre, s’està preparant ‘La casa de Bernarda Alba de Garcia Lorca’, la qual serà interpretada en castellà i en la que hi participaran vuit actrius.


I per últim, encara sense data aproximada d’estrena, s’està preparant l’obra ‘Un lloc comú’ de Joan Yago, una obra amb molt missatge dirigida per Pilar Marsal amb la participació de cinc actrius.


A més, els grups juvenil i infantil estan refent les obres, ‘Sense escrúpol’ i la ‘Llegenda de Sant Jordi’.

Comparteix