Primera victòria del Filial a la lliga davant l’Aldeana B

Comparteix

El resultat del marcador va ser de 2 a 3 contra l’Aldeana B

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va aconseguir dissabte la primera victòria al campionat de lliga de la 4a Catalana, després d’imposar-se per 2 gols a 3 al camp de l’Aldeana B en un partit molt igualat.

Els caleros es van avançar molt aviat en el marcador. Corria el minut 12 quan Joan Vendrell va fer el 0 a 1, tot i que tres minuts més tard va empatar l’Aldeana. Abans del descans, els de l’Ametlla de Mar van tornar-se a avançar amb un gol d’Enric Busquets, tot i que a l’inici de la segona part, de nou, l’Aldeana tornava a igualar.

No va ser fins al minut 65 que l’Àlex Núñez va fer el 3 a 2 que ja no es mouria fins al final del partit. Victòria justa, tot i que molt treballada en un partit en el qual les millors ocasions van ser caleres.

Josep Subirats TO és l’entrenador de l’equip, “…”.

Amb una victòria, un empat i una derrota, els caleros ocupen amb quatre punts, la 9a posició de la classificació i la pròxima jornada rebran a casa al Gandesa B, líder de la classificació.

Comparteix