El filial de la Cala perd 1 a 2 amb el Ginestar

Els caleros se situen així a la 9a posició de la Lliga.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 1 gol a 2 davant del Ginestar en la segona jornada del Campionat de Lliga de la 4a Catalana.

Els caleros, mancats d’idees i molt imprecisos, es van trobar al davant un Ginestar molt ben col·locat, seriós en defensa i perillós a la contra, que va fer el partit molt incòmode pels locals.

Jordi Subirats ‘To’ és l’entrenador de l’equip.

El Ginestar es va avançar amb el 0 a 1 a la primera part, i tot i que els canvis a la segona part van millorar lleugerament l’equip, no va ser suficient per imposar-se. El Ginestar amb una contra va establir el 0 a 2. Només Àlex Núñez al minut 89, va poder escurçar diferències pels de l’Ametlla de Mar.

Amb un empat en dos partits disputats, els caleros estan a la 9a posició d’una classificació que fins al moment, encapçalen Gandesa B, Xerta, Masdenverge i Olímpic Mora d’Ebre B amb sis punts.

El pròxim partit dels caleros serà dissabte a la tarda al camp de l’Aldeana B.