La Colla Gegantera de La Cala desfilarà, diumenge, a Tortosa

Comparteix

Els dies 17,18 i 19 de setembre, la capital del Baix Ebre es convertirà en Ciutat Gegantera de Catalunya 2021.

Aquest diumenge, la Colla Gegantera de La Cala tornarà a sortir a desfilar després de temps sense poder-ho fer. Ho farà a Tortosa i és que del 17 al 19 de setembre, la capital del Baix Ebre serà la 33a Ciutat Gegantera de Catalunya, coincidint també amb l’any de la Capital de la Cultura Catalana.

La trobada gegantera s’iniciarà a les 9.30 h del matí al Parc Municipal Teodor Gonzàlez, on tindrà lloc la rebuda de les colles participants, entre elles la de La Cala. Durant el matí, es faran diverses mostres de ball en aquest recinte.

Els quatre gegants caleros, el drac, Sant Jordi, Candelera i Sant Pere seran traslladats a la capital del Baix Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Rosa Cardona és membre de la Colla Gegantera calera.

Des de la Candelera de 2020 que els gegants de l’Ametlla de Mar no sortien a desfilar. De fet, va ser quan la Cala tornava a tenir una Colla Gegantera amb un nou projecte que volia engrescar més gent i aconseguir que els gegants del municipi sortissin a ballar més freqüentment, no només per festes. Ara, estan pendents de com evoluciona la pandèmia per poder reprendre el projecte.

Comparteix