Es constitueix el comitè de Junts per l’Ametlla amb Neus Balfegó com a coordinadora local

Comparteix

El passat mes de juliol va quedar constituït el comitè local de Junts per l’Ametlla, dins el procés que ha engegat el partit per definir la seva estructura territorial i constituir formalment les agrupacions locals, després de donar-se de baixa del PDeCAT.

Neus Balfegó Marsal n’és la coordinadora local i l’acompanyen a la junta: Ma Antonia Borràs Estrada (organització); Rut Guiseris Varela (política municipal); Joel Solé Torres (comunicació). Aquesta ha estat l’única candidatura presentada per a dirigir el comitè local de Junts i el passat juliol, va quedar ratificada per part dels associats, així ho explica Neus Balfegó.

Les funcions del nou comitè local seran el coneixement de membres afiliats, comunicació d’informació d’interès, organització de reunions necessàries, coordinació de campanyes electorals, entre d’altres.

A nivell comarcal, la portaveu de Junts per l’Ametlla i regidora, Eva del Amo és la presidenta del Baix Ebre.

Comparteix