El filial de la Cala empata a 3 al camp del Ginestar

Comparteix

Dissabte, els caleros jugaran a casa davant del Camarles B, també de la 4a Catalana.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que militarà a la 4a Catalana, va empatar a 3 gols al camp del Ginestar, equip que estarà a la mateixa lliga, en el seu primer partit de la pretemporada, just després de les dos primeres setmanes d’entrenaments.

Després d’un inici amb dubtes, els caleros es van posar per davant en el marcador amb un gol de Marc Borràs, tot i que van encaixar el gol de l’empat abans del descans. A la represa, amb molts canvis respecte a l’equip inicial, els caleros van encaixar dos gols, tot i que l’equip va treure el caràcter suficient per a anivellar el resultat amb dos gols de Xavier Kalifi.

Els de l’Ametlla de Mar tindrien un parell d’ocasions més per emportar-se la victòria, però el marcador ja no es mouria.

Jordi Subirats “To”, entrenador de l’equip es mostra satisfet amb el caràcter que va demostrar l’equip, en fase de preparació.

Dissabte, els caleros jugaran a casa davant del Camarles B, també de la 4a Catalana.

Comparteix