Kebyart Ensemble en concert al port pesquer

Comparteix

El concert tindrà lloc aquest divendres a les 20 h de la tarda, al port pesquer, al davant de la fàbrica de gel.

El quartet de saxos Kebyart Ensemble, integrat pel calero Pere Méndez, tocarà aquest divendres al port pesquer de l’Ametlla de Mar. Ho farà una setmana després d’haver-se convertit en el primer quartet de saxos que ha actuat a la Schubertíada de Vilabertran, un festival de gran prestigi internacional, amb les entrades esgotades. El concert tindrà lloc aquest divendres, a les 20 h de la tarda, al port pesquer, al davant de la fàbrica de gel.

Peces d’autors com Haydn, Hensel i Gershwin formen part del repertori que Kebyart Ensemble ha preparat per aquest divendres. El quartet de saxos tornarà a sorprendre el públic calero després d’haver actuat recentment a festivals de gran ressò, com la Schubertíada de Vilabertran. I és que el grup, amb 7 anys de trajectòria, ja ha realitzat més de 200 concerts amb gires per Europa i Àsia, visitant el Wigmore Hall de Londres o el Konzerthaus de Berlín.

A més, ha guanyat una desena de premis internacionals, entre ells, prestigiosos guardons com el Orpheus Swiss Chamber Music Competition (Suïssa) o l’International Franz Cibulka Competition (Àustria).

El saxofonista calero Pere Méndez, explica que farà quatre anys que viuen a Suïssa on han pogut conèixer i introduir-se a un nou mercat musical.

La seva prometedora carrera ha despertat l’interès de les principals sales de concerts d’Europa i, en conseqüència, han estat seleccionats com ECHO Rising Stars per a la temporada 2021-22, on debutaran en una vintena de sales i festivals europees.

Comparteix