Ja està en servei la zona d’aparcament de l’avinguda U d’Octubre

Comparteix

El nou espai té l’objectiu d’oferir més estacionament al municipi, sobretot de cara al curs vinent, per la seva proximitat amb els centres educatius.

Aquesta setmana s’han ultimat els treballs d’adequació del terreny, adquirit recentment per l’Ajuntament, per l’estacionament de terra, lliure i gratuït de vehicles. L’espai està ubicat, concretament a l’avinguda U d’Octubre, davant de la residència l’Onada i de l’Escola Sant Jordi, donant servei a la zona de Ribes Altes per una cinquantena de places.

El terreny d’un total de 2.500 m2 de superfície ja està en condicions de ser utilitzat com a aparcament. Els treballs han consistit en l’aplicació d’un tipus de terra específica per evitar estancaments d’aigua, el desbrossament de la vegetació, la retirada d’unes gàbies de gossos, la instal·lació d’unes barreres Jersey per delimitar l’espai i la instal·lació de la senyalització. Els arbres existents s’han mantingut i serveixen com a zones d’ombra. En conjunt, el solar pot encabir unes 50 places d’estacionament de vehicles.

El nou espai té l’objectiu d’oferir més estacionament al municipi, sobretot de cara al curs vinent, per la seva proximitat amb els centres educatius, i també a l’estiu, amb l’arribada del turisme.  D’aquesta manera, es reafirma el compromís d’oferir més zones d’estacionament al municipi i sobretot, al nucli urbà. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

A partir d’ara doncs, a la zona ja es pot estacionar.

Comparteix