Les cares noves de la pròxima temporada del 1r equip calero

Comparteix

L’equip tanca així els nous fitxatges de la pròxima temporada.

El 1r equip de futbol de la Cala, que la pròxima temporada serà entrenat per Xavi Subirats, ha incorporat tres nous jugadors a la plantilla. Es tracta del central Amador Voces, el migcampista Àlex Ionita, tots dos procedents de la Unió Esportiva Aldeana, i del davanter Luis Garcia, procedent de l’Olímpic Mora d’Ebre.

Tal com ja va anunciar la junta directiva de la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar, l’entrenador del 1r equip de cara a la pròxima temporada serà Xavi Subirats. Subirats va ser entrenador aquesta temporada del filial que ha militat a 4a Catalana, fent una molt bona temporada, i està acostumat a treballar amb jugadors de casa com va demostrar fa dos temporades pujant l’Ebre Escola a 3a Catalana. A la banqueta del filial, el substituirà com a entrenador, Jordi Subirats ‘To’. Al 1r equip calero, Subirats juntament amb Robert Brooksbank i Gerard Cañagueral formaran l’staff tècnic de l’equip.

En principi, l’equip comptarà amb aquestes tres úniques incorporacions de fora: Amador Voces, Àlex Ionita i Luis Garcia. De fet, la junta va anunciar que l’equip estarà format en la seva gran majoria per jugadors de la població. A les altes, s’ha de sumar el retorn del porter Erik Devadip José i Xavi Callau, així com quatre jugadors procedents del filial, Genís Consarnau, Jordi Callau, Fran Arjona i Erik Pastó.

Entre les novetats de l’equip, en els darrers dies s’ha confirmat el retorn a l’equip després d’una temporada d’inactivitat de l’Hèctor Benaiges.

Rafel Aixart, el president de la Secció Esportiva de la Societat, dona la plantilla per tancada.

Pel que fa a les baixes, fa unes setmanes, es va anunciar la baixa de tota la nòmina de jugadors de fora que aquest any havien jugat a l’equip, el porter Nelson González, Cristian Paradas, Florin Taidler, Miki Franch, Miguel Reverté, Javier Kazu, David Alcalà i Aleix Cespedes. Cal recordar també que seran baixa Sam Garcia, el qual abandona la pràctica del futbol i Xavi Fages que ha fitxat pel Camarles.

La pretemporada de l’equip calero començarà el dia 9 d’agost.

Comparteix