Extingit l’incendi de l’Ametlla de Mar

Comparteix

El foc s’ha declarat a quarts de cinc de la tarda, a l’altura de Calafat, i ha obligat a tallar l’AP-7,  l’N-340 i la via del tren.

Un incendi de vegetació ha cremat, aquest diumenge a la tarda, a l’Ametlla de Mar, concretament a Calafat. El foc ha obligat a tallar la circulació de trens de la línia R16 de Rodalies entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, i també la carretera l’AP-7 i l’N-340. Des de les 19 h, quan s’ha aconseguit controlar l’incendi, ja estan reobertes les carreteres.

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit controlar l’incendi declarat aquesta tarda, cap a les 16.44 hores, en una zona de vegetació de l’Ametlla de Mar, que ha obligat a tallar l’autopista AP-7 i la carretera N-340 , així com la circulació de trens. El trànsit de vehicles ha estat reobert a les 19 h, encara que es registren retencions en els dos sentits de la marxa. I Protecció Civil ha habilitat un servei alternatiu a l’ferroviari per carretera entre l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant.

El foc ha cremat una hectàrea de vegetació i ha mobilitzat fins a 14 dotacions terrestres i set mitjans aeris. El foc es va originar darrera uns xalets, creuant la via del tren, fins arribar a l’AP7. A les 22.30 h de la nit, es va donar per totalment extingit i es van retirar totes les dotacions. Ara, els Agents Rurals n’investiguen les causes i treballen amb la hipòtesi d’un abocament de brases.

Comparteix