Torna el Cinema a la Fresca, enguany a l’Escola Sant Jordi

Comparteix

La cita serà tots els dimarts a les 22 h de la nit.

Aquest dimarts, 13 de juliol, comença el cicle de Cinema a la Fresca a l’Ametlla de Mar, projeccions de cinema familiar a l’aire lliure, que aquest any canvia d’ubicació i es trasllada al patí de l’Escola Sant Jordi.

De moment, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha fet públiques les pel·lícules que es projectaran al mes de juliol, les quals estan incloses a l’Agenda de l’Estiu a l’espera de saber com evolucionarà la situació sanitària. De fet, l’Agenda contempla només els actes previstos durant el mes de juliol i preveu una projecció tots els dimarts d’aquest mes.

Jordi Llaó és el regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

La primera de les pel·lícules a projectar, aquest dimarts, és ‘Que soni la música’, una pel·lícula protagonitzada per Kristin Scott Thomas, pels que no saben viure sense harmonia amb els altres.

Pel dia 20 de juliol hi ha prevista la projecció de ‘100% Wolf petit gran llop’, una pel·lícula d’animació que narra la història d’un jove home llop. I pel dia 27 de juliol arribarà ‘Geenland, l’últim refugi’, una pel·lícula en la línia de les produccions sobre grans catàstrofes mundials protagonitzada per Gerard Butler.

Aquest any les projeccions s’han traslladat al patí de l’Escola Sant Jordi, amb l’objectiu de tenir més control sobre l’aforament i les mesures sanitàries a complir. Així ho explica Llaó.

L’horari de les projeccions serà a les 22h de la nit. Per motius de seguretat, l’aforament serà limitat i les cadires les subministrarà gratuïtament l’ajuntament i no es permetrà l’entrada de cadires de fora.

Comparteix