Descomptes al cem La Cala pels mesos d’estiu

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports ha posat en marxa uns preus d’inscripció que van acumulant descomptes a mesura que l’usuari va sumant setmanes d’activitat, i no s’ha d’afrontar el pagament de la matrícula.

Sota el lema, ‘A l’estiu t’obrim les portes’, el cem La Cala ha preparat un seguit de descomptes i ofertes per poder utilitzar els seus serveis durant els mesos d’estiu, un període en el qual sol canviar el perfil dels usuaris de les seves instal·lacions.

I és que a l’estiu l’activitat econòmica i comercial del municipi fa que molts dels usuaris habituals no puguin seguir anant al cem per les seves ocupacions professionals, moltes d’elles relacionades amb el comerç i el turisme, o perquè prefereixen dedicar el seu temps de lleure a la platja i l’aire lliure.

És per aquest motiu, que davant del canvi de perfil dels usuaris, aprofitant la tornada dels estudiants a la població i la presència de turistes i famílies propietàries de segones residències, l’Àrea Municipal d’Esports ha posat en marxa uns preus d’inscripció que van acumulant descomptes a mesura que l’usuari va sumant setmanes d’activitat, sempre amb el 30 de setembre com a data límit.

Una sola setmana té un preu de 25 €, que es converteixen en 35 € si són dos setmanes o 45 € per un mes, 70 € els dos mesos i 90 € els tres mesos d’inscripció, sempre recordant que durant aquest període no s’ha d’afrontar el pagament de cap matrícula.

Marc Vilabrú és el gerent de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Comparteix