Els majors de 16 anys es podran vacunar de la Covid, aquest dijous, sense cita prèvia, al parc del Bon Repòs

Comparteix

És un dels 5 punts de vacunació de les Terres de l’Ebre que des del departament de Salut s’ha decidit obrir, sense cita prèvia, aquesta setmana.

Des del passat dimecres, totes les persones de més de 16 anys ja poden demanar hora per vacunar-se de la Covid. Les hores, però, es van assignant segons les dosis disponibles en els diferents punts de vacunació. Aquesta setmana, el departament de Salut ha decidit obrir alguns punts sense cita prèvia arreu de Catalunya, un d’ells a l’Ametlla de Mar.

La vacunació serà el dijous de les 9 h a les 14 h del matí, al punt de vacunació situat al parc del Bon Repòs. Les persones que vulguin vacunar-se hauran de ser usuàries del CAP o de l’EAP de l’Ametlla de Mar- El Perelló, no haver passat la Covid-19 en els darrers sis mesos i no tenir cap dosi administrada. El vaccí administrat serà Pfizer-BioNTech. Així ho remarca la doctora del CAP, Núria Manchó.

Per la seva banda, les persones que no puguin assistir el dijous, poden demanar hora a través del web vacunacovid.catsalut.gencat.cat . Manchó subratlla que la vacunació és molt important per posar fre a l’expansió del virus.

Aquest dilluns es van detectar 4 nous casos de Covid-19 a l’Ametlla de Mar. Amb aquests, en total i durant els darrers dies, s’han detectat una quinzena de casos positius al municipi.

Comparteix