La Cala acollirà una quinzena d’activitats per aquest mes de juliol

Comparteix

Així ho recull l’agenda d’estiu 2021, disponible físicament als diferents establiments i també online a la web de Turisme o de la Cala Ràdio.

L’Ametlla de Mar torna a acollir diverses activitats durant tot l’estiu. Concerts musicals, tallers infantils i cinema a la fresca són algunes d’aquestes propostes que ha organitzat la regidoria de Festes per aquest estiu i que es poden consultar a l’agenda. De moment, està disponible l’agenda d’aquest mes de juliol.

L’estiu torna amb força a la Cala. Després d’un any sense activitats a l’estiu a causa de la Covid-19, enguany sí que tindran lloc un gran ventall d’actes musicals, culturals i d’entreteniment per a totes les edats, tenint en compte totes les mesures de seguretat anticovid.

Entre les activitats destaquen diferents cercaviles de la Xaranga Suquet Calero, la Pio Pio Brass Band i de la Banda de Cornetes i Tambors, també el tradicional cinema a la fresca i diferents concerts musicals i tallers infantils.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, comenta que s’ha mostrat només el juliol perquè s’està pendent de com evoluciona la pandèmia i les restriccions, per tal d’adaptar les activitats.

L’agenda està disponible en format paper als diferents dispensaris municipals i establiments, o bé també en format digital a la web de Turisme i de la Cala Ràdio. A més, com ja és habitual, està traduïda en castellà, anglès i francès, per arribar al màxim de gent possible.

Les activitats de Sant Joan van ser el tret de sortida de l’estiu

Centenars de persones es van aplegar a les diferents activitats que es van dur a terme per la revetlla de Sant Joan a diferents punts del municipi. Per una banda, al parc del Bon Repòs va tenir lloc un espectacle familiar de màgia i humor, i més tard un concert The Swing Girls. A les 21.30 h a la platja de l’Alguer, es va dur a terme la tradicional foguerada i per últim, a les 12 h de la nit, des del port pesquer, es van poder veure els focs d’artifici. Una revetlla de Sant Joan sense el tradicional correfoc, però amb diferents actes tradicionals i festius per fer especial la nit més llarga de l’any i donar tret de sortida a l’estiu.

Comparteix