El CIP acull fotografia, pintura i audiovisual amb tres exposicions diferents

Comparteix

Des d’aquest dijous, el Centre d’Interpretació de la Pesca acull tres exposicions, totes elles relacionades amb la mar: l’exposició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, la dels ‘Vaixells enfonsats davant de la costa de l’Ametlla de Mar durant la 1a Guerra Mundial’ i ‘La Cala del passat’ de Vicenta Comes.

El Centre d’Interpretació de la Pesca, situat al port pesquer de l’Ametlla de Mar, tornarà a ser aquest estiu un dels punts d’especial atractiu cultural de l’Ametlla de Mar, a l’hora que també un punt d’informació turística, donada la seva ubicació estratègica.

El CIP s’ha convertit en el segon punt d’informació turística del municipi i cada estiu atén a centenars de visitants que aprofiten les seves passejades pel port pesquer, per informar-se de qualsevol altre aspecte de la seva estada a l’Ametlla de Mar. A més, quan el visitant entra al CIP, es troba amb algunes de les propostes més atractives en l’àmbit cultural del municipi i aquest any, no serà una excepció.

Per una banda, des d’aquest 1 de juliol i fins al 31 d’agost, acull l’exposició de les fotos guanyadores i finalistes del 21è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre.

Els visitants també poden gaudir durant la seva visita d’un audiovisual que mostra la tradició pesquera del municipi i de l’exposició permanent dels “Vaixells enfonsats davant de la costa de l’Ametlla de Mar durant la 1a Guerra Mundial”.

Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

Per últim, aquest mes de juliol, les propostes del CIP es complementen amb una exposició de pintures a carbó de Vicenta Comes, que porta per nom ‘la Cala del passat‘. L’exposició estarà oberta fins al 30 de juliol.

El Centre d’Interpretació de la Pesca, que aquest any ha renovat la distinció de Centre Blau a càrrec de la Fundació Europea d’Educació Ambiental i del Consumidor, restarà obert cada dia de dilluns a diumenge, entre les 11 i les 14 h al matí i de 17.30 a 20.30 h a la tarda.

Comparteix