Turisme obrirà els punts d’informació a les urbanitzacions, aquest dijous

Comparteix

Aquests punts reforcen l’atenció que es realitza a l’Oficina de Turisme i al CIP.

L’Àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar posarà en marxa a partir d’aquest dijous, 1 de juliol, les oficines d’informació turística a les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat. El servei, que s’allargarà fins al 31 d’agost, té l’objectiu d’ampliar i complementar l’atenció que s’ofereix a l’Oficina de Turisme del Parc del Bon Repòs i al CIP.

La gran afluència de visitants que es registren cada any a les urbanitzacions de l’Ametlla de Mar va portar fa uns anys a l’Ajuntament calero a habilitar un servei d’informació estiuenc a les urbanitzacions de Les Tres Cales i Calafat.

Aquests punts d’informació, ubicats a les zones comercials, permeten descentralitzar aquest servei, a l’hora que facilita als usuaris de les urbanitzacions qualsevol informació relativa a l’àmbit municipal.

Junt amb el servei d’atenció que s’ofereix a l’Oficina del Turisme i al Centre d’Interpretació de la Pesca, aquests dos punts d’informació són vitals durant els mesos d’estiu. Així ho apunta Maite Boquera, la regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

Els punts de Les Tres Cales i Calafat tenen un horari de 10 a 13 h al matí i de 17.30 h a 20.30 h de la tarda, de dilluns a dissabte i els diumenges al matí de 10 a 13 h.

Comparteix