Les platges de la Cala a punt per afrontar l’estiu

Comparteix

En els darrers dies els operaris han estat redistribuint les sorres amb l’objectiu de deixar-les en el millor estat possible.

Les platges del terme municipal de l’Ametlla de Mar estan a punt per afrontar la pròxima temporada turística. De fet, durant els mesos de maig i juny ja s’estan registrant importants afluències d’usuaris a les platges.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va començar per Setmana Santa la neteja de platges, concretament els dilluns i els divendres de cada setmana, freqüència que s’ha anat incrementant tal com s’ha apropat la temporada d’estiu. Coincidint amb la proximitat de Sant Joan i Sant Pere, l’ajuntament amplia la neteja de totes les platges del municipi a una freqüència diària, la qual es manté tot l’estiu.

En els darrers dies els operaris han estat redistribuint les sorres amb l’objectiu de deixar-les en el millor estat possible. Tot i l’afectació del temporal Filomena, les platges han suportat millor l’hivern, després que l’any passat el temporal Glòria causes danys greus. Els treballs s’han dut a terme amb recursos propis i sense cap ajut econòmic. Vicent Llaó, és el regidor d’Obres i Serveis.

Durant els darrers mesos també s’ha produït un intens treball de posada a punt dels serveis, siguin dutxes, serveis, papereres, passarel·les de fusta, o dels accessos a les platges.

Vicent Llaó, regidor d’Obres i Serveis considera que tot aquest esforç, s’ha vist recompensat amb la recuperació de les dos banderes blaves perdudes la passada temporada.

Durant aquests dies s’adequaran els habitacles de salvament que ocupen els serveis de Creu Roja durant la temporada d’estiu.

Des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar també s’ha anunciat que no es contempla el tancament de cap platja del municipi de cara a la revetlla de Sant Joan.

Comparteix