Actes de revetlla de Sant Joan presencials i adaptats a la situació de pandèmia

Comparteix

Els actes previstos són un espectacle familiar de màgia i humor, un concert de ‘The Swing Girls’ i un castell de focs d’artifici.

La regidoria de Festes ha organitzat actes per la revetlla de Sant Joan, al parc del Bon Repòs i al port pesquer. Serà la nit del 23 de juny quan es duran a terme activitats presencials que seguiran les directrius vigents del Procicat: públic assegut, reserva d’entrades, control i limitació d’aforament, distància entre persones i mascareta.

Els actes tindran lloc majoritàriament al parc del Bon Repòs, a les 18 h de la tarda, amb un espectacle familiar de màgia i humor. Seguidament, a les 19.30 h tindrà lloc un concert de ‘The Swing Girls’.

Per acabar a les 24 h de la nit, tindrà lloc un castell de focs d’artifici, al port pesquer, ja que des d’allà es podran veure de diversos indrets del poble, o fins i tot, alguns veure’ls des de casa i així evitar aglomeracions.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, explica que la voluntat és fer actes respectant totes les mesures. Mesures que recorda, que a causa de la situació, poden canviar d’un dia per l’altra.

De fet, com sempre, la regidoria de Festes es permet el dret d’alterar o modificar qualsevol acte.

Comparteix