S’inaugura la Ruta Poètica de l’Ateneu Calero

Comparteix

La intenció de l’entitat és mantenir la ruta durant tot l’any, i anar canviant els poemes periòdicament.

Diumenge passat va tenir lloc la inauguració oficial de la Ruta Poètica impulsada per l’Ateneu Calero, un recorregut que ja es va posar en marxa el passat mes de març i que ha sumat un altre atractiu al patrimoni cultural de l’Ametlla de Mar.

Amb la presència de molts dels autors i recitadors dels poemes que es poden escoltar a la Ruta Poètica, es va dotar, diumenge passat, de solemnitat a aquest recorregut, el qual consta de 10 punts repartits pel municipi, on gaudir de la tranquil·litat necessària per escoltar poesia.

En cadascun d’aquests punts, hi ha un panell on es poden trobar codis QRs mitjançant els quals, els usuaris poden escoltar poemes musicats a través del telèfon mòbil, on a cadascun d’ells també apareix una fotografia d’Abel Borràs relacionada amb el contingut del poema. Un altre codi QR permet visualitzar un mapa amb els diferents punts del recorregut.

A l’acte d’inauguració també es va comptar amb el músic Tortosí Albino Tena va oferir una actuació de guitarra i Roser Llanes i Isa Labòria, membres de l’Ateneu van recitar poesia.

El membre de l’Ateneu Calero, Enric Franch, explica que «la intenció de l’entitat és mantenir la ruta durant tot l’any, i anar canviant els poemes periòdicament».

Comparteix