Sis podis més per a la Rítmica calera

Comparteix

Les gimnastes caleres van participar en la 3a Jornada Territorial a Amposta.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar va assolir sis podis en la 3a i última Jornada Territorial celebrada al pavelló Municipal d’Amposta el passat 5 de juny.

Les caleres afrontaven l’últim compromís territorial i repetien al pavelló d’Amposta. El resultat final va ser de sis podis, un menys que en les dos cites anteriors, amb quatre primeres posicions, un segon i un tercer lloc.

Les integrants de la secció calera van acaparar tot el podi a la categoria Aleví B amb Eila Gimeno a la 1a posició, Irene Escoda a la 2a i Elsa Garcia a la 3a.

Mar Colen va classificar-se en 1a posició a la categoria Juvenil A i els conjunts Prebenjamí C i Infantil A també van classificar-se primers.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME.

A nivell individual la temporada ja ha finalitzat en l’àmbit de la competició escolar, però no així en l’àmbit dels conjunts, ja que el Conjunt Infantil Nivell A participarà en una jornada nacional que tindrà lloc a Igualada el dia 19 de juny.

Comparteix