Queden suspeses les Festes de Sant Pere

Comparteix

La Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar, organitzador d’aquestes festes en honor al patró dels pescadors, ha decidit anul·lar tots els actes previstos en aquestes festes, a causa de la situació actual pel coronavirus.

Davant la situació actual pel coronavirus, la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar ha decidit anul·lar les festes de Sant Pere, les festes en honor al patró dels pescadors. D’aquesta manera, queden suspesos tots els actes previstos en aquestes festes, que se celebren habitualment en els dies pròxims al 29 de juny.

La decisió va ser presa, fa unes setmanes, en una reunió extraordinària del cabildo de la Confraria. Una decisió que tal, com apunta el patró major Miquel Brull, ha sabut molt greu de prendre però que els pescadors han preferit que si no es poden fer les festes ben fetes, és millor no fer-les.

Les festes són organitzades amb el suport de l’Ajuntament, que també ha lamentat que s’hagin de suspendre però recolza la decisió. De fet, la voluntat de l’Ajuntament era intentar traslladar alguns dels actes de la Candelera 2021 a les festes d’estiu, per tal d’oferir el protagonisme sobretot als quintos, pubilles i hereus, però finalment s’ha decidit que compartiran festes amb els de la Candelera 2022.

L’estiu, per això, ja està aquí, i des de l’Ajuntament s’ha mostrar la voluntat de fer algun tipus d’activitat, respectant totes les mesures de seguretat. Així ho explica l’alcalde Jordi Gaseni.

Pròximament, la regidoria de Festes donarà més detalls  d’aquests actes d’estiu que s’estan organitzant.

Comparteix