La Cala no pot amb la Rapitenca B i perd 0 a 3

Comparteix

Dissabte passat, els caleros van perdre i se situen així en sisena posició de la classificació amb 24 punts.

No va poder ser. El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte per 0 gols a 3 davant de la Rapitenca B. Els caleros es van trobar davant d’un molt bon equip, tot i que el marcador és excessiu pel que es va poder veure al damunt del terreny de joc.

Els caleros van voler, però no van poder en el partit davant del filial de la Rapitenca. Els de l’Ametlla de Mar, amb baixes i portants a l’equip, no van poder evitar la derrota, tot i que, sobretot a la segona part, van posar als rapitencs en dificultats.

La Rapitenca B es va avançar en el marcador en el minut 23 i els caleros no sabien com contrarestar el domini visitant, que va donar poques opcions als caleros. A la segona part, els de l’Ametlla de Mar van sortir més incisius en atac i a poc a poc van anar agafant protagonisme, i van posar en dificultats la porteria visitant. Just després d’un xut al llarguer de Miguel i quan millor estaven jugant els caleros, els rapitencs van fer el segon i el tercer en dos contres en dos minuts.

En aquell moment, es va acabar el partit i les aspiracions caleres de poder aspirar a més aquesta temporada. Ivan Romeu és l’entrenador de la Cala.

Cal lamentar la lesió de Sam en el transcurs de la 1a part.

Amb aquesta derrota, els caleros han baixat a la sisena posició de la classificació amb 24 punts. La nova ensopegada del Jesús i Maria, que ha sumat dos punts dels últims nou possibles, afegeix interès al final de la lliga, que sembla que es jugaran entre el mateix jesús i Maria, la Rapitenca B i l’Ebre Escola Esportiva.

El pròxim partit de l’Ametlla de Mar serà dissabte a Roquetes.

Comparteix