L’Institut Candelera acull, per primera vegada, els exàmens oficials de Cambridge

Comparteix

Va ser dissabte passat, quan una quinzena d’alumnes es va examinar d’aquests exàmens oficials de llengua anglesa.

L’Institut Candelera és seu oficial dels exàmens oficials de Cambridge i el passat dissabte, va acollir, per primera vegada, els exàmens en tres nivells diferents. Una quinzena d’alumnes es van examinar al centre, concretament del nivell A2, B1 i B2, des de les 9 fins a la 13 h del matí.

El curs passat, l’Institut Candelera va signar un conveni amb l’organització internacional de Cambridge English Language Assesment, -l’organisme que regula i organitza les proves de nivell d’anglès oficial reconegut en l’àmbit internacional-, per mitjà del centre autoritzat Big Ben de Tortosa, per convertir-se en seu dels exàmens oficials d’anglès.

L’any anterior no es van poder realitzar les proves a causa de la covid, però enguany sí que han tingut lloc, per primera vegada, al centre. Els exàmens que es van oferir van ser els que equivalen, respectivament, als nivells A2, B1 i B2 del marc comú europeu.

La CAP del Departament de Llengües Estrangeres del centre, Júlia Agüero, apunta que convertir-se en seu oficial d’aquests exàmens és una oportunitat perquè els alumnes no s’hagin de desplaçar i alhora incentivar les llengües estrangeres al centre i al territori.

Els estudiants adherits al centre a més gaudeixen d’una bonificació en el preu de l’examen, gràcies al  projecte National Schools Project. Els resultats de les proves sortiran a finals de juliol.

Comparteix