Jordi Gaseni presenta candidatura per presidir l’Associació de Municipis per la Independència

Comparteix

El 4 de juny tindrà lloc el canvi de presidència de l’AMI a l’assemblea que se celebrarà al Teatre Metropol de Tarragona.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar i actual vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Jordi Gaseni, ha presentat candidatura per presidir l’entitat. Serà el 4 de juny, quan l’AMI farà una assemblea al Teatre Metropol de Tarragona i s’elegirà el nou president. Aquest s’espera, si no es presenta cap més candidatura, que sigui, Jordi Gaseni, que ocuparia el càrrec fins al 2023.

L’AMI a partir del 4 de juny, tindrà nou president. De moment, només s’ha presentat una única candidatura, la de Jordi Gaseni, i tot apunta que sigui ell el nou president. L’assemblea general de l’AMI definirà quin és el seu nou full de ruta, juntament amb la participació d’alcaldes i regidors dels gairebé 800 ajuntaments d’arreu del país que en són associats.

Gaseni destaca que l’objectiu de l’associació és la independència de Catalunya.

Aquest any hi ha canvi de president per donar compliment a l’acord posterior a les eleccions municipals del 2019 que contemplava que es partien el mandat Esquerra Republicana i Junts per Catalunya. Així doncs, els dos primers anys el president ha estat Josep Maria Cervera (Junts), alcalde del Port de la Selva, i els dos darrers el president serà d’Esquerra. A banda del relleu en la presidència, també hi haurà canvis en el Consell Directiu i en la Comissió Executiva.

Des del 2019, Gaseni és vicepresident de l’entitat, un càrrec que ja va ocupar del 2016 al 2018, quan va presidir temporalment l’entitat durant uns mesos, substituint l’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, que va renunciar a la seva presidència.

Comparteix