El Filial de la Cala empata i finalitza la lliga tercer

Comparteix

Els caleros van empatar a 0, dissabte passat, davant de l’Ebre Escola B.

L’equip filial de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar ha finalitzat el campionat de lliga de la 4a Catalana en tercera posició, empatat a punts amb el segon, després de no passar de l’empat a 0 davant de l’Ebre Escola B.

Els de l’Ametlla de Mar van empatar a 0 gols dissabte passat davant de l’Ebre Escola, en el partit que tancava la temporada. Els caleros, tot i ser superiors als tortosins, no van poder marcar en tot el partit. I això que d’ocasions en van tenir de totes les maneres possibles. Fins i tot van enviar tres pilotes al pal.

El futbol té aquestes coses i és molt difícil d’entendre com el filial calero no es va emportar els tres punts. D’haver estat així, els de l’Ametlla de Mar hagueren finalitzat la lliga a la segona posició, ja que el Jesús Catalònia B, va perdre a casa per 2 a 3 davant del filial de l’Olímpic Mora d’Ebre.

Aquesta tercera posició amb els mateixos punts que el segon, donen molt de mèrit al qual ha fet l’equip en aquesta primera temporada de vida, la qual s’ha fet molt curta pels caleros.

Xavi Subirats és l’entrenador del Filial.

Cal recordar que a causa de la pandèmia, només set equips es van inscriure per participar en la lliga de quarta Catalana, la qual s’ha disputat a una sola volta. D’aquests sis partits, els dos primers els va perdre, va guanyar tres de consecutius i l’últim, el de dissabte, el va empatar.

Comparteix