L’Avinguda Cala Forn de Les Tres Cales estarà tallada fins a finals de mes

Comparteix

El tall és provocat per les obres que s’hi estan realitzant.

Les actuacions de millora i manteniment de les canonades en alguns trams de les urbanitzacions nord de l’Ametlla de Mar, que està duent a terme el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), estan arribant a la seva fi. Conseqüentment, des d’aquest dimecres i durant uns 10 dies, la part de mar i la de muntanya a la urbanització Tres Cales estarà tallada al trànsit.

L’actuació actual consisteix en el soterrament de la canonada aèria del CAT que travessa el Barranc de Cala Forn. Unes obres que en setmanes anteriors, han provocat interrupcions puntuals del trànsit per sota dels ponts de l’AP-7 i la via del tren.

El trànsit es va reobrir per Setmana Santa, tot i que des d’aquest dimecres i fins a final de mes, estarà tallada amb l’objectiu de tenir l’actuació finalitzada abans del mes de juny. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.


El tall a la via a l’Avinguda Cala Forn es podria allargar fins al 31 de maig. Mentrestant, el trànsit es desviarà pel C/ de Martí l’Humà al Barranc de Cala Llisses.

El CAT ha fet altres actuacions a les zones d’accés de les urbanitzacions de Calafat i Sant Jordi.

Comparteix